Salongen

Creativity Combined
Här sprudlar kreativiteten i en lugn och rogivande miljö. Vi vill att du ska få den service du önskar och förtjänar. Oavsett om du kommer till oss för att klippa håret eller köpa en blomsterbukett så ska du känna dig väl omhändertagen. Det är vårt mål. Och vi hoppas kunna visa dig det när du besöker oss på Storgatan 30 i vår vackra stad Örnsköldsvik.

CUT n' FLOWER - En frisör & En florist i nära samarbete med varandra. Salongsdelen med frisör erbjuder det mesta inom hår och tillhandahåller noga utvalda hårvårdsprodukter. Butiksdelen med florist erbjuder det mesta inom blomsterbinderi och tillhandahåller unika ting för hus och hem. Tillsammans erbjuder vi ett unikt koncept där vi skräddarsyr lösningar för just dig utefter dina önskemål.

I januari 2011 köpte jag salongen, som då hette Salong Glamour. I sju år drev jag företaget med ett så kallat hyrstolskoncept, med inhyrda frisörer som mina kollegor. Det har för mig varit lärorika år, ett roligt äventyr och ett bra första steg ut i egenföretagare-livet 'på riktigt'. Dock har jag alltid känt att jag vill få ut något annat och känna något mer för min arbetsplats. Jag vill känna att det är min salong, 100% Mia, dit jag kommer för att jag brinner för just det stället. Dit jag kommer för att finna ro och vara kreativ. Och så känner jag nu. Tänk att jag äntligen vågade kasta mig ut! I januari 2018 blev drömmen sann och ett nytt koncept har tagit plats. Jag driver nu CUT n' FLOWER tillsammans med min florist-kollega, Åsa Norlén.

I salongen arbetar jag med färgmärket GOLDWELL, ett välkänt namn inom frisörvärlden. På produkthyllan hittar du noga utvalda produkter  med gott miljö- tänk som gärna är gröna. 

HÅROLOGI - för att få sälja Hårologis produkter måste man vara utbildad hårolog. En Hårolog är en frisör som kan mer! Ditt hår är lika individuellt som ditt fingeravtryck- det vet en hårolog. En hårolog anpassar produkten utefter ditt unika behov. Hårologis produkter värnar om miljön och är baserade på de bästa råvarorna från naturens egna källor. Såväl innehåll som förpackningar är biologiskt nedbrytbara. Många av produkterna är så gröna att de kvalificerat sig in på den Danska positivelisten. Tillverkning sker i Sverige. Tänk på din hälsa, och på miljön, välj Hårologi!  

ID HAIR - från detta märke har vi valt ut serierna IdHair Elements, silver gold & titanum. IdHair Be Longer samt IdHair Curly.  ELEMENTS innehåller en unik blandning av nordisk bomull, veteproteiner och UVA/B filter , det ger håret skydd mot miljö, -kemisk och mekanisk skada. Silver för flexibilitet och volym. Gold för hållbarhet och skydd. Titanium för stark stadga och lyxig vård. BE LONGER är speciellt framtagen för långt hår och extensions. Tillför fukt och reder ut. CURLY är anpassad för att göra lockarna vackrare och  ge dem massor av livskraft. Produkterna i CURLY-serien har tre huvudingredienser, Goijibär, 18-MEA och Panthenol. De produkter vi valt ut från IdHair är godkända för GRÖN SALONG. Dessa produkter kan du köpa med ett gott miljö-samvete!