Företag

Ett vackert och välkomnande första intryck är alltid viktigt. En bukett eller dekoration till receptionen, kontoret eller konferensrummet kan på ett enkelt sätt skapa detta. Buketten eller dekorationen kan anpassas till företagets färger, logotype och efter säsong. Leveransen kan exempelvis vara veckovis och möjlighet till prenumeration finns.

Välj att få en ny bukett valfri veckodag som levereras av mig direkt till Er i en passande vas varje vecka. Den gamla buketten tillsammans med vas tas med av mig igen. Allt för att göra det fräscht och enkelt för Er. Ni kan också välja att vid speciella tillfällen, kanske har Ni ett viktigt möte på kontoret eller en stor konferens, få en större bukett eller dekoration levererad vid just detta tillfälle.

Ett trevligt sätt att visa era anställda uppskattning kan vara att förgylla deras fördelsedag med en bukett.            -Lämna en lista på era anställda till mig så ser jag till att en vacker bukett levereras på deras högtidsdag!

Kontakta mig på 070-5449643 eller via info@cutandflower.se

 

MÄKLARE

Att göra ett gott första intryck är i många sammanhang otroligt viktigt.

Givetvis också vid en hus- eller lägenhetsvisning. 

CUT n´FLOWER Florist kan hjälpa er mäklare att förstärka första intrycket med vackra blommor under visningar av era objekt.

Kanske en välkomnande bukett i hallen eller en maffig och vild bukett på matbordet.

Blommor, buketter och dekorationer anpassas efter boendetyp, årstid och speciella önskemål.

Jag kan också erbjuda en vacker bukett för att avsluta och fira en kontraktskrivning.

Välkommen in till mig på Storgatan 30