BUTIKEN

 

CUT n´FLOWER Florist AB

Creativity Combined
Här sprudlar kreativiteten i en lugn och rogivande miljö. Vi vill att du ska få den service du önskar och förtjänar. Oavsett om du kommer till oss för att klippa håret eller köpa en blomsterbukett så ska du känna dig väl omhändertagen. Det är vårt mål. Och vi hoppas kunna visa dig det när du besöker oss på Storgatan 30 i vår vackra stad Örnsköldsvik.

CUT n' FLOWER - En frisör & En florist i nära samarbete med varandra. Salongsdelen med frisör erbjuder det mesta inom hår och tillhandahåller noga utvalda hårvårdsprodukter. Butiksdelen med florist erbjuder det mesta inom blomsterbinderi och tillhandahåller unika ting för hus och hem. Tillsammans erbjuder vi ett unikt koncept där vi skräddarsyr lösningar för just dig utefter dina önskemål.

Naturligt, miljövänligt, kreativt och unikt –är ledorden som genomsyrar hela verksamheten. För mig är det viktigt att blomman får synas och vara nummer ett. Dekorationer väljs med omsorg och ofta med ett naturligt inslag.  

Butikens inredning är till stora delar återanvända möbler och inredning från min mormor och morfars tidigare matvarubutik. Det känns otroligt fint att dessa möbler får liv igen! I min blomsterkyl finner fräscha snittblommor, gärna miljövänliga och fairtrade- märkta. Jag använder också miljövänligt, oblekt omslagspapper och påsar. I butiken finner ni även noga utvalda blommor, krukor och fina ting för hemmet. Jag väljer produkter med stor omsorg och har en önskan om att kunna erbjuda så miljövänliga varor som möjligt. Och väldigt gärna svensktillverkade.

Vad sägs till exempel om vackra kort och prints 100% svensktillverkade från THE CARD STORE. Här finner ni också helt ekologiska och naturliga hudvård och rengöringsprodukter från VAKINME. Flytande tvål, handcreme och diskmedel i ljuvliga dofter som Åkermynta och Daggmossa. Det svenska märket Lit de Parade tillverkar smycken med inspiration från naturen. Alldeles underbara halsband och armband i enkel design med svalor, fjädrar och liljekonvaljer. Pärlans Konfektyr i Stockholm, kokar den bästa kolan tycker jag. Smörig och len. Inga konstigheter, endast rena och äkta råvaror. Pärlans kolor finner ni hos mig i butiken och är en väligt uppskattad present. Det går också bra att unna sig själv till helgen!

Välkomna in att inspireras i min lilla blomstrande värld!

      

 BLOMSTERBUD

CUT n´FLOWER förmedlar allt från buketter och snittarrangemang till fina krukväxter. Vare sig det gäller invigning, födelsedag eller kanske en begravning - jag levererar blommor till varje tillfälle.

Jag levererar era blommor inom Örnsköldsviks tätort för 65kr. Blomsterbud till Domsjö, Själevad, Gullänget, Järved, Bonässund kostar 75kr.

CUT n´FLOWER är också ansluten till kedjan Euroflorist och deras blomsterförmedling, vilket gör att jag kan förmedla blommor i hela Sverige med leverans samma dag.

Välkommen in i butiken eller kontakta mig på tel. 070-5449643.